HTML

Internet a nyelvórán

Hasznos linkek nyelvtanároknak.

Oldalak

Rólunk

2008.08.26. 15:16 Máthé Elek

Ezen a blogon olyan linkeket gyűjtök össze, amelyek hasznosak lehetnek nyelvtanárok számára az órai munkában. Igyekszem minden nap egyet megjelentetni, legalábbis tanítási napokon. Mivel a net domináns nyelve az angol, és én is angoltanár vagyok, a linkek nagy része valószínűleg angoltanároknak lesz majd a leghasznosabb, de mindenképpen szerepelnek legalább német, francia, olasz és spanyol honlapok is.

Hétfőnként főleg játékokat mutatok be, pénteken pedig többnyire a tanári önképzés, továbbképzés témaköréből válogatok. Kedden olyan honlap fog szerepelni, ami nem csak angoltanításban használható, hanem vagy nyelvfüggetlen, vagy más nyelveket céloz meg.

Természetesen várom a kollégák visszajelzéseit, kérdéseit, kéréseit, akár e-mailben, akár a bejegyzésekhez fűzött hozzászólásokban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvtanar.blog.hu/api/trackback/id/tr90633988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása